Hero

Hej på er!

Jag har inget vettigt att skriva, bara så ni vet.

... Jag tänkte bara skriva att jag funderar på att ändra designen på bloggen. Jag verkligen ÄLSKAR min nuvarande design, men det är alltid bra med lite variation ;)
Så om ni har några förslag på hur ni vill att bloggen ska se ut så är det bara att kommentera! :)

... Det var det enda vettiga jag hade att komma med idag. Vi får se när jag bestämmer mig för att skriva igen.

Hare bra! :)



Jag har ett behov av att lägga ut bilder i varje inlägg, även om de inte har nånting med något att göra.

Monster

Hej på er! :)

Låt-titeln stämmer in bättre på mig nu än någonsin...

Nu har jag inte bloggat på evigheter. Som sagt, hittar aldrig motivation till det, och skriver bara skit hela tiden i vilket fall.

I helgen har jag varit i Stockholm, woha! Har träffat mina älskade bananer, Madde och Linn. Vi gick runt och var bananiga, letade ihjäl oss efter Cupcake Sthlm (fast det var svinlätt att hitta) och så träffade vi Sveriges (enligt mig) bästa bloggare, DennisM! :) Han var jättesnäll och söt, och jag bara stod och fnittrade som ett fån, lol.
Sen var jag, Madde och Linn lite mer bananiga, och så har vi ätit massvis med godis. Är riktigt trött på godis nu, haha.

Nu sitter jag här och skriver skit, borde plugga matte, men jag kan allt, så. Och så sitter jag och har ångest inför morgondagen, Tjena, det kallas att man beter sig som en idiot när man är i ett tillstånd då man lika gärna kunde vara medvetslös, man har precis lika lite kontroll över sig själv, höhö.

Ja, då ska man fortsätta gruva sig inför morgondagen, hoppas att allt slutar bra.

Aja, hare bra! :)



Jag (ser ut som en jätte) och fina Dennis! :)


Vi är världens betydligaste bananer <3

RSS 2.0