Thunder underground

Hej på er!

Jag vet, dålig uppdatering. Men den är fan så mycket bättre än vad den var för ett par månader sen, så ni borde vara glada! ;3

Idag har jag inte gjort så mycket. Har suttit och läst mestadels av dagen, sen har jag tagit en grymt härlig promenad på en timme - vilken härlig luft det är ute nu, och det är inte överdrivet kallt heller, love it!
Nu sitter jag och lyssnar på världens grymmaste Ozzy Osbourne och har precis kollat om biljetterna till The Arks spelning i Gävle har släppts, icke då :c

Imorgon ska jag inte göra så mycket. Ska kila ner till stan och låna Rapunzel om den finns, måste skriva en moderniserad version av den (svenskauppgift som skulle varit inne för flera månader sen), och så ska jag se till att få tummen ur röven och faktiskt plugga. Sen ska jag nog sätta mig på motionscykeln ett tag, måste börja med någon slags motion, är alldeles för otränad.


Aja, hare bra! :)



Hittade detta på LiveNation. Fan, man blir ju inte lite sugen :3

Glömde berätta...



Det här är Agatha, 79 år ung. Agatha är i sina bästa år och hon gillar att vattna blomkrukan som står i fönstret i hennes rum på ålderdomshemmet De Vita Duvorna.
Agatha har en tendens att brusa upp för små saker, speciellt när hon inte har tagit sin medicin. Hon är också väldigt snäll i vissa perioder, personalen på De Vita Duvorna tror att hon kan ha en mildare form av bipolärt syndrom eller schizofreni.

Killing loneliness

Hej på er!

Är ganska så trött idag. Vaknade klockan 3 imorse och kunde knappt somna om, vilket märks nu när jag tänkte skriva mitt lösenord som rubrik till det här inlägget. Och ja, jag sitter och skrattar åt mig själv för det här.

Dagen har varit väldigt kul. Först hade vi dramagrejs i typ tre timmar - där var det många skratt och roliga övningar, några övningar var lite läskiga (och jag blev skitförbannad och började skaka utan anledning? Haha...) men det var grymt roligt! :)
På eftermiddagen hade vi kör, gick inte lika bra. Tappade bort mig och fick hålla handen över ena örat för att jag skulle sjunga rätt, men det blir väl bättre tids nog, vi har just börjat med låtarna som vi sjunger nu c:


Nu ska jag väl sitta här ett tag, ska nog lägga mig ganska tidigt, är grymt trött just nu känner jag.


Aja, hare bra! :)



Fastnar inte på bild idag (och jävlar vad jag ser stor ut?), men här är dagens outfit för att jag är snäll! ;3 Körde på ganska simpelt idag.

Tjocktröja - Adidas
T-shirt - Gina Tricot
Jeanstights - Not Nakd
Armband - Rockzone, båda två.
Hatt - Cubus

 
Bättre bild på armbanden :) älskar dem, har dem i princip varje dag.


Bättre bild på min fina hatt! Den hatten har varit min favorithatt och trogna följeslagare (... va?) i snart tre år, älskar den.
Also, knappen har jag designat själv och beställt från http://fatstatement.com/, ifall ni ville veta.

Dancing with tears in my eyes

Hej på er!

Känns som att jag är jätteduktig på att blogga, men jag har aldrig något att skriva om och jag glömmer alltid att ta dagens outfit-bilder :c

Vi har resursvecka i skolan, vilket betyder att vi bara har musikämnen den här veckan, mysmys! Vi hade ensemble idag, och vi skulle äntligen ha fått spela upp vår låt (U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For) och fått en ny, men både vår trummis och sångare var borta, yey. Låten är egentligen bra, men vi har lyckats göra den till någon dansband/country med inslag av rockabilly? HAHA, jag vet inte, men det låter förjävligt.

... Nu känner att jag bara skriver skit, så nu ska jag avrunda.


Hare bra! :)



Här en förresten en tjusig bild som Ellis redigerade. Snälla, kommentera och säg att jag passar asbra med en sån piercing! Försöker övertala mamma att låta mig skaffa snakebites, hehe.

Crucify me

Hej på er!

Vaknade 05:30 av äckligaste mardrömmen :c vågade inte somna om heller, så kommer nog vara lite trött idag.
Men se det från den ljusa sidan - jag har tid att blogga!
:3

Förlåt att jag inte har bloggat på länge, förresten. Har inte haft tid den här veckan, och innan har jag helt enkelt inte orkat. Men nu (säger vi...) ska det bli ändring på det!


Aja, hare bra! :)

Razorblade kiss

Hej på er!

Hörde att man var bra på att uppdatera, fast kanske inte riktigt.

Sitter i skolan nu och har engelska. Vi ska jobba med något grammatikpapper, men de flesta är klara med det så det blir ganska mycket facebook, bloggande och bloggläsning, haha.

Förlåt för crap uppdatering, har helt enkelt inte orkat/haft något att skriva om. Men nu jävlar ska det (förhoppningsvis) bli ändring på det!

Har inga bilder att bjuda på just nu, sorry. Men dagens outfit kommer ikväll, så håll ut! c:
(HAHA, jag är sepe, live with it.)


Aja, hare bra! :)

Jag tror att jag är kär

Hur snygg får man vara?






Alltså, rawr.

Hörde att man var fjortisfan här, haha.
Okej, jag lyssnar på H.I.M. främst för att musiken är grym (duh...), men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att Ville Valo är en av de absolut snyggaste killarna jag har sett *-*


Also, här är den grymmaste låten ni någonsin har hört:
HIM – Your Sweet 666


Aja, hare bra! :)

Your sweet 666

Hej på er!

Ja, jakten på sommarjobb blev inte alltför lyckad - de man skulle prata med om jobben hade antingen gått för dagen, eller så skulle de vara borta fram till på torsdag, lyckat. Men imorgon blir det nya försök att få jobb, man får ju inte ge upp för lätt c;

Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät. Borde plugga, men istället sitter jag och bloggar och lyssnar på H.I.M. (y)
H.I.M. är så sinnessjukt bra. Om ni inte har hört dem - lyssna på dem! Ni kommer inte att ångra er.


Aja, hare bra! :)

Dagens outfit

Kör på lite slacker idag, det är faktiskt tillåtet ibland! Och det ser ju inte så tokigt ut, eller? c;



Tröja - JC
Jeanstights - Not Nakd
Sjal - RIO
Ring - Glitter



Bättre bild på ringen :)


Nu ska jag snart springa iväg till bussen och åka till stan, ville bara lägga upp dagens outfit.


Hare bra! :)


Time after time

Godmorgon! Eller ja, god förmiddag!

Vi har studiedag idag - lite skönt!
Idag ska jag plugga lite naturkunskap och svenska, sen på eftermiddagen drar jag iväg till stan och möter Ellis för lite lunch :) ska söka sommarjobb också, hoppas att man får något.


Aja, hare bra! :)

Molossus

Hej på er!

Först tycker jag att vi tackar http://elviranordgrens.blogg.se/ för den fina designen! :) Nu gäller det bara att hålla dig till avtalet och försöka blogga oftare. Ska försöka blogga varje dag!

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt, har varit i kyrkan (kristen_schej_94 här), sen har jag bara degat. Ska nog få tummen ur röven och börja plugga lite naturkunskap nu.

Imorgon är det studiedag. Då ska man nog ta och... dra ner till stan och söka lite sommarjobb, sen ska jag plugga svenska. Ligger efter som fan i så gott som alla ämnen, yay (y)


Aja, kommer inte på så mycket mer att skriva nu.


Hare bra! :)



Hörde att man var fin idag, fast ne.


Gästbloggning

Hejsan!
Elvira här, sitter och grejar lite med Annas bloggdesign, gjorde förra också men det var ju 1000 år sedan. Den behövde uppdateras lite.
Anna och jag har nämligen en överrenskommelse - om jag fixar hennes blogg så ska hon börja blogga lite mer. Så nu är det fixat, nu måste hon börja skriva lite mer här! :)


RSS 2.0