Keep on walking

Hejsan!
Och ja, nu bloggar jag faktiskt frivilligt, inte för att någon har sagt åt mig att göra det.
Idag har jag varit i skolan, dock blev det inget prov, utan jag får göra hemtenta. Great...
Sen har jag... i princip bara suttit av hela dagen, jag har haft en seriös "lektion", mentorstid.
Nu sitter jag här och fryser och skriver strunt, jag vet att ni älskar't.
Och nu till poängen med detta inlägg. Jag kollade min statistik, och såg att jag hade elva unika läsare. Elva! Jag har alltid trott att jag har två. Awesome.
Aja, nu ska jag sluta skriva på detta inlägg.
Hare bra! :)
Här, ta en porrbild!

Nine in the afternoon

Hejsan!
Ja, jag är en mästare på att uppdatera, ni behöver inte nämna det.
Idag drog jag med mig Simon (eller, han följde med ganska frivilligt) till Gävle och kikade på Komodo. Jag har fastnat ganska mycket för Komodo sen i onsdags. För er som inte vet vilka Komodo är (vilket ni borde göra, ni är två läsare) så är det en slagverksteatergrupp som... ja, spelar på trummor och diverse slagverk, är allmänt superduktiga och asroliga. Ja.
Det var mysigt, jag och Simon satt längst fram och var en allmänt dryg publik, Stefan/Sebastian hatar nog oss nu. Men de var trevliga ändå. Väldigt trevliga. Och Janus var väldigt snygg, oavsett vad han säger.
Jag snackar strunt, det gillar ni.
Imorgon ska jag göra prov i engelska, sen är det mentorstid, och sen slutar jag för dagen. Det gillar vi.
Aja, hare bra! :)
Det här är en snyggingbild på Komodo, med en kort Anna i mitten. Jag och Janus (snyggingen bredvid mig med blå byxor) är snygga. Snyggt och snyggt hör ihop. Det är snyggt. Nu blev det mycket snyggt här.

Forever young

Jo, jag hörde att wannabe-Kissiebloggerskor tycker att det är väldigt skoj att prata med sig själv i bloggen. Ni vet, inlägg i stil med:
"Heii, nu ligger jag i sängen och tittar på film och dricker cola, VA? MEN FY, SÅ FÅR MAN INTE GÖRA, FELICIA! STYGG FLICKA! ;);););););););););););)"
Lika illa är det också när ni tror att ni är så mystiska och att alla dör av nyfikenhet på vad ni kan tänkas göra om ni lägger ut en bild på en café latte i bloggen med texten ";)" under. ELLER om ni skriver "Ja, idag har jag varit på apoteket. Oops, vad har hon nu gjort? ;)"
... Ja, jag vet inte. Köpt nässpray? ;););););)
Aja, nu har jag drygat färdigt. Förlåt, är trött och överdoserar socker. VA, ALLVARLIGT? VISST ÄR JAG BUSIG? ;););)
... Okej, jag ska sluta.
Hejdå!

Dag 9 – Min klass

ESBDMK10 - Världens bästa klass. Mer behöver inte sägas.

House of swindlers

Hej på er!
Titta vem som bloggar på riktigt för en gångs skull istället för att bara lägga upp "dag 5" och dylikt!
Dagen har spenderats med Ellis och vi har städat min garderob, så nu är det tjusigt där istället för kaos.
... Jag har absolut inget att skriva, så ni får kika på lite bilder på min garderob:
(Jag har tyvärr inga förebilder på min garderob, men ni får tänka er det absolut värsta kaoset ni någonsin sett, och ta det gånger 7, då kan ni föreställa er hur det såg ut på ett ungefär.)
Och detta är kläderna som rensades bort:
Jag tycker att vi (mostly Ellis dock) har gjort ett väldigt bra jobb. Applåder till oss!
Nu ska jag sätta igång med lite svenskaplugg, har nu bestämt att jag ska göra en presentation om Tjajkovskij, för så cool är jag.
Aja, hare bra! :)

Dag 8 – Om jag skulle byta utseende med någon skulle det vara..

Natalie Portman, utan tvekan. Hon är så stört vacker, och så snygg utan hår. Jag avundas alla kvinnor som är snygga utan hår.

Dag 7 – Mina passioner

En av mina absolut största passioner är att sjunga, har alltid varit och kommer alltid att vara. Att sjunga är nästan som droger för mig, jag får ett enormt lyckorus av det, faktiskt.
En annan av mina passioner är, kanske inte psykologi riktigt, men... jo, kanske, och att hjälpa andra människor. Den största anledningen till att jag fortfarande är vid liv är för att jag så gärna vill utbilda mig till legitimerad psykolog och hjälpa människor som sitter i den sits jag sitter i nu. Och ja, självklart ska jag ta tag i mina egna problem innan jag bestämmer mig för att försöka hjälpa andra med deras.
... Jag vet inte om det kan klassas som en passion, men att utbilda mig och hjälpa andra är något jag verkligen brinner för.

RSS 2.0