Bigmouth strikes again

Okej, HAHA, jag vill inte få panik.
Här är bilder på vad jag har köpt :)



Kofta - H&M


Underkläder - H&M


Linnen och jeanstights - Cubus


Tröja - Vero Moda
(Måste bara påpeka att den här bilden inte är till tröjans rättvisa, den måste ses på för att man ska fatta hur sjukt snygg den är. Den är verkligen helt perfekt, troligen det bästa köpet jag har gjort i klädväg.)



Placebo: Covers - Bengan's
Örhängen och silverring - Ur & Penn
Mascara - Kicks
Hårsnodd - Monki
Cupcake Mints - Shock
Guldring - Creole


Ja, det var väl allt, nu ska jag inte störa er längre.

Hare bra! :)

Where is my mind

Hej på er!

Som lovat så kommer lite bilder från Stockholm, och även bilder på vad jag har köpt :)




Jag och Ellis på resan dit, antagligen den enda seriösa bilden som togs då x) <3


Man är vacker när man diggar musik.


Några timmar senare, världens bästa Moto Boy <3


Pobliiken, eller en del av den.


"Hehehe, idiot." (internskämt)


Lite senare. MotoHealing och Moto Boy together, Moto-powern är nästan för stark.


Moto-nööö. Titta bara, både han och jag är nööö.


Okej, jag gör ett till inlägg där jag lägger upp bilder på vad jag har köpt. Jag får panik när det är för många bilder i ett inlägg.

Holocaust

Hej på er!

Jag och Ellis kom hem från Stockholm igår kväll runt halv 10. Vi har haft sjukt roligt, Moto Boy var (som vanligt) underbar och jättetrevlig :) och så brände vi lite pengar dagen efter.
Vet inte varför jag bestämde mig för att blogga, jag har absolut ingenting att skriva.

Aja, ska iväg och spela kubb/fotboll med klassen om ett tag, skojskoj :)

Jag hade kunnat bjuda på lite bilder från Stockholm, men min kamerasladd är hemma hos mamma, så det blir bilder på tisdag, jag lovar.

Aja, hare bra! :)

Straight to video

Hej på er!
Kort inlägg, vill bara att ni ska veta att jag lever. :)

Idag har jag varit en stund med Ellis, vi gick på en promenad och sen åt vi frukost hos henne.

Imorgon far jag till Hufvudstaden med Ellis! Vi åker på eftermiddagen och kommer fram runt 5, då ska vi gå på stan ett tag och kika lite, sedan blir det Moto Boy i Kungsträdgården senare på kvällen. Underbart, underbart! :) Sedan ska vi shoppa som hestar dagen efter, tjihuu.

Aja, det var väl allt, nu ska jag sitta här ett tag innan jag går och lägger mig.


Hare bra! :)

We are all the winners, we are all the best

Då var det över.

Vi har slutat grundskolan.

Vad som var världens bästa klass med några av världens finaste människor har nu skiljts åt, och nu ska vi gå vidare i livet.

Många ska börja på olika program, vissa ska börja i olika skolor, och några ska till olika delar av Sverige.

Vi har många minnen tillsammans, både bra och dåliga. Jag kommer aldrig att glömma något av dem.

Vi har skrattat sjukt mycket tillsammans, vi är de 20 människorna i världen med sämst humor. Om ett gott skratt förlänger livet med 10 minuter har jag skrattat till mig ytterligare 30 år att leva.

Jag känner att jag bara skriver skit här, men jag kan verkligen inte sätta ord på vad jag känner för min klass. Ni är verkligen världens bästa människor. Så underbart fantastiska hela bunten. Mina tårar får vara bevis nog på att jag älskar er mer än vad jag kanske egentligen borde göra.

Men nu skiljs vi åt, och vi fortsätter att sprida vår awesomeness, underbart fina personligheter och fantastiska humor över Sverige, och sedan världen.

Simon Johansson, Caroline Lönn, Stina Dufva, Martina Wallén, Maria Rahm Yhr, Linda Rundal, Olle Sundell, Sofia Wikström, Maria-Therese Olsson, Emma Persson, Johan Olofsson, Rickard Dalstål, Max Arnström, Fredrika Lundkvist, Elvira Nordgren, Josefine Halvarsson, Cornelia Gottfridsson, Emelie Larsson, Sebastian Eriksson - Tack för de här åren, tack för allt.

Jag älskar er, då, nu och för alltid. Kommer aldrig att glömma er. <3

 
BRA MAX!


(SMS10, bästa klassen på jorden. Alla är inte med på bilden dock.)


4 o'clock

Hej på er!

Detta blir ett kort skitinlägg, är hur trött som helst.

Idag hade vi skolavslutning. Grymt skönt att slippa Mongosäriskolan (omoget, jag vet, HAHA), men jag kommer verkligen sakna alla, inte minst klassen. Ni förstår inte hur mycket jag grät när själva skolavslutningen var över, stod verkligen och lipade som ett fån! Men jag bryr mig inte, det gick inte att stoppa tårarna när man skildes från den bästa klassen denna värld någonsin skådat. Ni ska veta hur mycket jag älskar er och hur tacksam jag är över att få tillbringat dessa tre år med alla er, ni är bäst. <3

Själva skolavslutningen var väl... jag vet inte, underbar fast ändå inte. Man blev ju nedstämd när rektorn berättade om Olivia, och man var nära tårarna när 8:an sjöng Fields of Gold som en hyllning till henne.
Däremot skrattade man som en tok när Emma och Sebbe höll ett tal om vår fina klass, både åt internskämt och lite roliga saker som de avslöjade om oss (vattenkrig med pipetter, och förstörelse av skåp bl.a. haha.).

Aja, nu har jag inte mer att skriva. Mitt egna "tal" om klassen kommer imorgon, antagligen både här och på bdb, men man vet aldrig ;)


Aja, hare bra! :)



(Kvällens outfit, plus att jag vet att ni vill se mig som redhead. Mobba inte posen och ansiktsuttrycket, det var den enda bilden då jag inte såg ut riktigt som en ultrafet köttkorv, förutom armarna och benen, då.)

Take it out on me

Hej på er!

Detta kan bli ett emoinlägg, började tänka på skolavslutningen och hur mycket jag kommer att sakna klassen.

Men vi var i alla fall på Gröna Lund idag med klassen! Sjukt skoj var det, fast jag vågade inte åka så mycket, haha.
Gjorde i alla fall av med en massa pengar på ett spel där man skulle skjuta ner saker och vinna en "woddo"-docka. Jag ville vinna, men det gick inte, man skulle skjuta ner fem saker och man hade fyra bollar att skjuta, fail. (Btw, ja, jag uttalar "voodoo" som "woddo", mobba mig inte.)
Nu sitter jag här, medan de flesta är antingen på Stolt & Nykter eller på fest, det är så man ska leva livet! (y)

... Jag färgade håret igår! Blev inte lika rött som jag väntat mig, och det blev mörkare, men jag är nöjd ändå :) ska nog fixa det senare i sommar dock. Bilder kommer imorgon.

Nu orkar jag inte skriva ett emoinlägg här, det får också bli imorgon. Då får ni vänta er ett riktigt snyftinlägg, då jag med största säkerhet kommer att gråta medan jag skriver det.


Aja, hare bra! :)



(Meet my choker! Söt va? :) Tack, mamma <3)

Remains of the day

Hej på er!

... Även att jag var 100% säker på att jag hade bloggat i fredags. Fail på mig då, HAHA.
Det här inlägget kommer för övrigt att bli ett skitinlägg då jag inte har något att skriva :) skriver bara för att jag fick för mig att jag var tvungen att kompensera för att jag INTE bloggade i fredags (vafan...).

Idag har vi varit i Gävle med klassen. Vi var och hittade på någon högskola där, avskräckande, haha. Sen var jag på stan med några kompisar, och nu sitter jag här, har även tittat på TV och spelat piano (hejjagharförmycketfritid).

Nu ska jag tröka här en stund, och lära mig lite mer av Requiem for a Dream på piano ^^,

Btw, HAHA, är det någon som kan/vill hänga med mig till Stockholm den 17:e? Vi åker hem den 18:e på kvällen, och vi ska shoppa under dagen då. Enda haken om ni följer med att ni måste se Moto Boy med mig på kvällen den 17:e, HAHAHA!
Snälla? *puppy eyes*
(Puppi, HAHAHA)


Jag börjar bli farlig.
Hare bra! :)

Förlåt

Ja, jag är för feg och opersonlig för att säga det IRL, bare with me.

Jag har varit elak och tagit dig för givet, utan att inse det.
Jag kan knappast bättra mig, men jag ska verkligen försöka.


RSS 2.0