Spite and malice

Jag hatar min affisch.
Inte för att den är ful eller någonting, men den sitter precis bredvid mitt fönster, och jag har ofta fönstret öppet. På grund av det har en massa luft blåst in och nöat till min affisch.
HAHA, den är helt skrynklig och knölig och... majs.
Aja, den är snyggve ändå ;]






Ja, ni ser...


Behold! Affischen och den överexponerade boven i dramat.


Jag tycker att detta inlägg var väldigt viktigt.


Aja, hare bra! :)


The bitter end

Hej på er!

Tänkte just skriva "ville bara att ni skulle veta att jag lever", men jag är ganska aktiv på bdb och msn och allt, så. Lol.

Jag har lyckats dra på mig en förkylning, och lite feber på det. Har inte varit i skolan på hela veckan, det suger banan.

Jag har inte berättat om gymnasiet än, så det kommer nu. Jag har bara varit där i tre dagar, men jag älskar Bessemerskolan och jag älskar estet musik! Det kryllar av hårdrockare på musik (vilket gillas) och det finns inte en enda fjortis där :] Sen verkar vi ha roliga lektioner också, av det jag har hört. Jag kommer nog stormtrivas på estet.

Jaja, det var väl allt jag hade att skriva egentligen. Jag har aldrig ork att uppdatera bloggen, och när jag väl har det så skriver jag bara skit. Jag kommer aldrig bli som Kissie! ;__; *springer till ett hörn och gråter* Ah, fast ne.


Aja, hare bra! :)



Dumblederp hälsar.

Her voice resides

Hej på er!

Stockholmsresan var mysig. Gick på stan med Madde några timmar igår, kul var det! :) vi skrattade en hel del ("Oh yeah!"), HAHA. Brände en hel del pengar också. På kvällen hyrde jag och moster Dorian Gray och tittade på den, hade svårt att sova sen (Y)
Idag gick jag och moster runt på stan i några timmar, lyckades bränna en del pengar då också.

Kom hem för lite mer än en timme sedan, och som lovat kommer bilder på det jag har köpt nu :)



T-shirt/tunikagrej och jeans - Cubus
(Älskar trycket på tröjan, så vackert.)


Allt är från H&M


Ljusblå jeansskjorta - JC
Mörkblå jeansskjorta - Carlings
(Det var jag som hatade jeans om det inte var byxor eller shorts, HAHA)


Silverkedja och valfritt hänge - Ur & Penn
Guldhalsband - Bik Bok


Converse - Åhlens (City)
(Jag tänker inte hoppa runt på ett ben, jag köpte faktiskt två skor, men jag orkade bara ta kort på en.)


"T-shirt"-pennor - Stockhome
Läppbalsam - present från moster
(Vad ska lilla Anna med pennorna till, tro? Rita på tröjor, kanske?)

Aja, det var allt. Hoppas att ni blir avundsjuka på mig nu! (Jag har trötthumor, ni får förlåta mig)


Hare bra! :)

Road to nowhere

Hej på er!

Det känns som att det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg, tihihi.

Kom just hem från en myskväll hemma hos Emelie, med Emelie, Hestlena, Elin och Ebba (a.k.a. Batman)! Vi har hestat, gått till ICA, kommit på en ny religion, kollat på film och haft allmänt kul.
Um... hest... hest... fiskbulle... Som ni märker har jag ingenting att skriva, detta är bara för att det var ett tag sen jag bloggade.

Meeen... imorgon far jag till Stockholm! Kommer hem på torsdag kväll, och då kommer det i alla fall lite ointressanta bilder på kläder, det är väl kul? :)

Som sagt, ska till Stockholm imorgon. Måste uppdatera garderoben inför skolstarten, och så ska jag träffa Madde! Ser fram emot det :)

Nu... har jag inget mer att skriva, så jag ska nog sluta nu.


Hare bra! :)



HEHEHEHEHEHEHE

Jackie

Hej på er!

... Jag är hemma! Jag har varit hemma ett tag, och de flesta visste redan det, men tänkte att jag kunde berätta ändå.

Idag har jag varit med Ellis, Ofelia och Emelie :) jag, Ellis och Ofelia gick på stan en liten stund, sen gick vi och fikade på Aldo's, Emelie kom dit efter ett tag, och sen gick vi iväg till Dollar Store, HAHAHAHA. Köpte lite candy att tjocka ner oss med, för sen skulle vi på bio! Eller, i alla fall jag, Ellis och Emelie. Ofelia var tvungen att gå hem, hon åker hem till Kina imorgon, så :(
Aja, vi såg i alla fall Inception, väldigt bra film! Jag hade i och för sig inte väntat mig så mycket annat med tanke på att Christopher Nolan hade regisserat den, och det lilla (en film om man räknar bort Inception, HAHAHA) jag har sett med honom är väldigt bra :) plus att Hans Zimmer (har gjort musiken till bl.a. Pirates of the Caribbean-filmerna och The Dark Knight) gjorde musiken, det var inte heller någon besvikelse.
Som ni märker så skriver jag bara skit här, skriver bara för att Elin ville att jag skulle uppdatera, HAHAHA.

Imorgon ska jag förresten vara med henne! Vi ska hesta runt, och titta på Michael-videos (Y) Innan dess ska jag på stan med mor och brorsan och titta på glasögonbågar, har behövt nya glasögon ganska länge.


Btw, ni måste hjälpa mig. Om lite mindre än två veckor ska jag fixa håret (det där lät kul, HAHAHAHAHAHA), och jag har beslutsångest. Antingen ska jag bara toppa lite och färga om håret rött, och behålla min nuvarande frisyr. Eller så ska jag klippa lite kortare, raklugg samt färga håret i någon slags mörklila/brun nyans. Vad tycker ni?

Aja, jag ska sluta nu, skriver som en fiskbulle.


Hare bra! :)



RSS 2.0