Requiem for a dream

Hej på er!

Jag har absolut ingenting vettigt att skriva, har ingen fin bild eller mysig låt att bjuda på heller, så det här blir ett skitinlägg :)

Idag var hela högstadiet på American Pizza Place, mina damer! Det såg rätt kul ut med 60 (vi är inte fler än så) personer som trängdes i kön till all mat x)
Sen var vår klass på Parkbadet och tränade olika saker, men jag fick inte vara med p.g.a. att man inte får träna på ett tag efter att man har haft körtelfeber, surt.

... Jag sitter och sjunger för mig själv, det får man göra när man är ensam hemma, OOOUUUH!
Jag ritade för en stund sen, resultatet blev fail, men aja :)


Nu ska jag sluta slösa bort er dyrbara tid här, haha.


Hare bra! :)



(Okej, jag lurade er. Här får ni lite natthumor á la Anna!)

Addicted

Hej på er!

... Om ni tittar på inlägget "Stockholm syndrome" och andra inlägg, bara så ni vet: När jag skriver "tycks?" vill jag att ni ska kommentera och säga vad ni tycker.
Tänkte att jag kunde skriva det ifall någon skulle ha missat det.

Idag hade vi vårkonsert med kören! Vi fick sjunga "hela" tre låtar, jätteskoj (y)
Annars har det inte hänt så mycket... Eller jo! Vi var och såg estet teaters uppsättning av Dracula! Jättebra var den, duktiga "skådespelare", bra danser och för att inte tala om fantastisk musik! *-*

Imorgon ska jag, Elin Sälgren, Emelie och Hestlena åka in till Valbo, jag ska köpa skolavslutningskläder, yey :)


Aja, hare bra! :)



(HAHAHA, jag kunde inte låta bli!)

The face of God

Hej på er!

Jag kom just på att jag har varit grymt taskig mot mina kompisar, i alla fall de som är i ett förhållande eller nyligen gjort slut med sina "partners".
Som ni kanske vet så brukar jag ofta säga att jag aldrig ska skaffa en partner, och att jag är väldigt anti-kärlek och sådant, och när folk frågar varför jag vill vara singel så svarar jag att det är för att folk i förhållanden är så fåniga. Jag insåg just att folk kanske har tagit illa upp av det, eller om ni är så pass duktiga att ni inte tar åt er av mina fåniga kommentarer. Men om ni har tagit åt er, så vill jag be om ursäkt från djupet av mitt hjärta. Jag är en väldigt oseriös och skämtsam person, och jag tycker att människor som är beroende av sina pojk/flickvänner är grymt löjliga, men det har aldrig varit min mening att såra någon.
(Jag kan lova att ingen har tagit åt sig, och att jag har skrivit detta inlägg i onödan, haha) Men om inte:
Förlåt.


Aja, hare bra! :)

Bring me to life

Hej på er!

Jag funderar allvarlig talat på om jag ska gå ut på stan någon dag och dela ut kramar till alla som går förbi, känner att jag behöver det. Jag har så mycket kärlek i kroppen just nu, jag är galet kär i livet och allt som finns på jorden känns det som. Jag måste få dela med mig av all min kärlek, och eftersom jag är helt inställd på att inte skaffa någon partner inom den närmaste framtiden så är det här det bästa alternativet :D
Fick idén från när jag var i Stockholm i höstas, då var det några ungdomar som stod vid plattan och delade ut kramar till alla, och jag tyckte att det var så fint gjort. SÅ VILL JAG OCKSÅ GÖRA 8D
Så... är någon på att dela ut kramar med mig? :)


Aja, hare bra! :)



Varför har vi så svårt för att älska när vi har så lätt för att döma och hata?

Stockholm syndrome

Hej på er!

Nattbloggning på gång! Jag vet vad ni tänker ("fuck, vad ska hon dela med sig av för dålig humor nu, då? .__."), men oroa er inte, jag ska inte plåga er. Jag ska bara visa lite bilder på vad jag antagligen kommer ha på mig på skolavslutningen ^^,



Har svår beslutsångest - vilken klänning ska jag ha?! :c



Smycken och accessoarer jag ska ha till i alla fall, samt ett diadem med en rosett på och en choker.


Skorna jag ska ha - OOOOUUUUEEEEOOUUUH


Ja, det var väl allt. Tycks? ^^,


Aja, hare bra! :)

Boom boom

Hej på er!

Mobba inte låten, den är kul att dansa till xD

Idag har jag varit med Hestlena! Vi hann inte göra så mycket, vi hann bara fika, prata, skratta och dra till resecentrum, men det var trevligt ändå :)

Jag funderar på om jag ska börja med drömtydning. Mina drömmar har varit ganska skumma på senaste tiden, speciellt förra natten, HAHAHA.
Jag menar, det är väl inte helt normalt att drömma att man är gift med Jokern och han vill ha barn med en? xD Drömde om honom igen inatt också, men det minns jag knappt nånting av, haha.

Och till något helt underbart: Jag är kär! Jag är så sjukt kär att jag kan spricka! Grejen är den att jag inte vet vem/vad jag är kär i, men det är helt fantastiskt. Tänk er bara att gå runt och känna den underbara känslan av att vara kär, konstant, utan att behöva ränna efter någon annan person 8D

Imorgon ska jag vara med Ellis :) vi ska grilla och ha trevligt. Underbart, underbart.


Aja, hare bra! :)




Kan det betyda något...?
(Och ja, jag vet att jag är grym på att rita, HAHAHA)

Requiem for a dream

Hej på er!

... Varför får jag känslan av att jag nyligen hade ett inlägg med samma rubrik? HAHA, i alla fall...

Jag tror inte att jag är den enda i världen som vill ge Clint Mansell en stor, fet kyss för den fantastiska låten Requiem for a Dream, den är ju underbar. Jag undrar om inte den är min favoritlåt för tillfället, jag kan inte sluta lyssna på den, så obeskrivligt bra!
Jag "dras till" musik som är dramatisk, stark och har en viss magi i sig (Danny Elfman, höhö). <- Btw, tänk er Maria Montazami säga den där meningen (utom det som står i parentes), HAHAHAHAHA.
I alla fall, Requiem for a Dream har alla mina krav i sig, och det gör den till the song of my dreams typ.
Ja, jag är trött, random och skriver skit, bare with me.

Ja, det var väl bara det jag tänkte säga, haha. Anna <3 Requiem for a Dream, och Anna <3 Clint Mansell som gjorde den.


Aja, hare bra! :)



(Jag har trackat er med den här låten förut, men den är så förbannat bra! *ryser*)



(Han är väl inte den fagraste herre man skådat, men han får ändå en kyss för sin fantastiska musik 8D)

...

Hit me with your rhythm stick
Hit me slowly, hit me quick

... Hur slår man någon långsamt?
HAHAHAHAHAHA, jag bara undrar XD

Hit me with your rhythm stick

Hej på er!

I FINALLY GOT ZEH INTERNETS AGAIN!

Idag har jag varit hemma - jippie. Kommer inte tillbaka till skolan förrän måndag nästa vecka, det suger ):
För att fördriva tiden har jag mestadels spelat piano, börjar lära mig början på Requiem for a Dream hyfsat bra nu, yäy på den.
Sen har jag också suttit vid datorn och tittat på tv. Nu sitter jag här med ett glas mjölk och gamla mysiga låtar.

Imon ska jag plugga, försöka i alla fall. Önska mig lycka till.


Aja, hare bra! :)



Nu ska vi se vem som lyckas klura ut det här ;)

Alice's theme

JAG ÄLSKAR DANNY ELFMAN!

Hähä, spontanrus sådär (a)
Men Danny Elfman är fantastisk, hans musik är så magisk.
För er som inte vet vem han är: Han är en amerikansk filmmusiker som har komponerat musiken till bl.a. The Nightmare before Christmas, Batman, Kalle & Chokladfabriken och Alice i Underlandet, men hans mest kända musikstycke måste nog vara themesongen till The Simpsons.

Jag upptäckte hans musik när jag såg Kalle & Chokladfabriken år 2005, men det var först för kanske ett eller två år sen som jag verkligen fick upp ögonen (öronen) för hans musik och insåg på riktigt hur bra hans musik är.
Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar den. Den är liksom stark, dramatisk och... magisk, haha.
Nejmen, ni som uppskattar musik på samma sätt som jag gör, lyssna noga på ett av Dannys musikstycken så förstår ni nog också varför jag gillar honom så mycket ^^,

Aja, då var mitt spontanrus över, nu ska jag återgå till att ha tråkigt.


Hare bra! :)

Y.M.C.A.

Hej på er!

Jag vet, jag bloggar sjukt ofta. Inget internet, you know.

Jag har gått och dragit på mig någon körtelfeber, YAY ME! Har varit hemma från skolan i nästan en vecka nu, och jag blir hemma en vecka till, det suger ganska hårt :(
MEEEEN vi hade spexfoto idag, och det kunde man ju inte missa! Och för er som inte kunde lista ut det: Jag var Jokern. Eller åtminstone någon slags tolkning av Jokern, hittade liksom ingen lila kostym eller grön väst, men det blev rätt lyckat ändå. Fick ganska många blickar och kommentarer av folk :) Bästa kommentaren var nog:
"ANNA SER JU VERKLIGEN UT SOM CLOWNEN I BATMAN!"

Nu ska jag glo lite på tv, sen får vi se vad jag hittar på, allt är möjligt när man är hemma och sjuk :D


Aja, hare bra! :)





(Jag tycker att jag är väldigt snäll som bjuder på bilder fast jag ser ut som en förstoppad ko och mina kläder är jättelöjliga)

RSS 2.0