LoveGame

Hej på er!

Yä, tänkte bara uppdatera nu för sista gången på en vecka.

Idag har vi haft friluftsdag, det var snöigt och kallt, vi fick gå i två timmar, vilket resulterade i dyngsura skor och nästan sönderfrusna fötter. Mina fötter såg ut som trafikljus (röda, gröna och gula) när jag kom hem, HAHAHA.
Sen har jag varit i Valbo med Ellis, köpte en tröja och två halsband. Inte mycket, men ska shoppa ganska mycket i Ryssland, haha.
När jag kom hem packade jag det sista inför resan, hoppas bara att jag inte har glömt något nu.
Nu ska jag sitta här ett tag, ska nog lägga mig tidigt oxå - ska upp tidigt imon.

Aja, ni får ha det så bra, så hörs vi om ungefär 9 dagar! :)


Dagens låt:


(Det trodde ni inte, va? ;))

Animal I have become

Hej på er!

Jag vette fan vad jag ska skriva, kände bara för att uppdatera, höhö.
Har vart i skolan idag, vi har beställt klasströjor, och andra plagg för de som ville det. Här blir det klasströja och mysbyxor där det står "ROUMPAH" på roumpan! HAHAHAHAHA (ja, jag är både trött och uttråkad)
Har vart på kör oxå, har packat lite nu under kvällen. Ska packa mer snart, åker till Ryssland på lördag och stannar där över lovet. Jag är grymt taggad, men oxå skiträdd för flygresan, hatar att flyga :'c

Nu tänkte jag härma Ellis med att lägga in dagens låt, dock får ni nöja er med video då jag inte vet hur man lägger in låtar c:


Aja, hare bra! :)


Dagens låt:

(Sjukt bra *-*)

The perfect drug

Hej på er!

Jag har inget vettigt att skriva, så detta blir ett skitinlägg :)
Har vart i skolan idag, vi fick sluta redan 10 i två - skönt. Så nu sitter jag här, borde göra något vettigt egentligen, kanske börja på uppsatsen om hinduism och buddhism - vet inte när den ska vara klar, haha.

Jag har börjat lyssna på Nine Inch Nails för den som bryr sig, de är fan bra ju ;o i alla fall det lilla jag har hört, haha. Någon som kan tipsa om någon bra låt/skiva med dem? Skulle bli tacksam för det :)

Off topic: Jag känner för att göra en wallpaper, det var ett tag sen, förslag? :)


Aja, hare bra! :)



(Favoritlåten för tillfället - grymt bra! *-*)

Closer

Hej på er!

Vi har studiedag idag, wiho!
Igår sov jag hos Ellis, vi snackade, tittade på film och hade kul rent allmänt (:
Idag har jag varit i Gävle med Ellis, jag köpte inte så mycket då jag inte har några pengar, får åka till Valbo någon dag när jag har fått mitt barnbidrag x)
Nu sitter jag här och tråkar, ska snart hem till pappa, då kan jag också lägga upp en bild på vad jag har köpt idag.

Aja, hare bra! :)


Och ja, jag avskyr dig mer än någon annan jag känner.

Happy you're gone

Hej på er!

Ja, det här med att sova bort halva dagen blev inget av - jag vaknade halv 10 och var pigg, haha.
Men det känns rätt skönt ändå, men hinner med ganska mycket om man går upp tidigare, klockan är inte ens halv 12, och jag har redan hunnit äta frukost, slappa och städa rummet :)

Idag tänkte jag egentligen bara lata mig, men planerna ändrades så jag ska träffa *SECRET*, okej, haha, jag har så dålig humor.

Men nu ska jag sitta här ett tag, ska snart slänga in lite kläder i torktumlaren ^^


Hare bra! :)

The wolfman

Hej på er!

... Hej, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag skulle faktiskt lägga ner den här bloggen om det inte hade varit för att jag gillar den så mycket, hehe, va?

Aja, kom precis hem från bion, jag, Ellis och Linda har sett The Wolfman - den var ganska bra, men jag är jättekänslig vad gäller skräckfilmer så jag kommer nog inte kunna sova inatt :)
Annars idag har jag varit överdrivet busig (xD) i skolan. Vår klass låste in sig på en toalett vilket resulterade i en matte/NO-lärare som surade i två timmar efter det, men, HAHA, det var fan nästan värt det :)

Imon ska jag nog bara sitta hemma och slappa, ska tillbringa halva dagen i sängen - jag vet inte när jag fick sova ut ordentligt senast. Åh, säng <3


Aja, hare bra! :)



(Förresten! Det här är Roger. Roger är min vackra varelse som jag skapade på en NO-lektion, inspirerad av molekyler. Tyckte att världen måste få se honom :))

Requiem for a dream

Hej på er!

Varför jag bloggar nu vet jag inte, tänkte egentligen bara tipsa er om en mysig låt, men jag kan väl lika gärna skriva lite mer skit 8)

IDAG hade vi vårt första nationella prov! I svenska, läsförståelse. Jag hoppas att det gick bra, det känns som att jag bara skrev skit, men det är just då jag får bäst betyg av lärarna, haha.
Jag har träningsvärk, älska mig.


Haha, aja, hare bra! :)



(Upptäckte för några dagar sen att denna låt är något helt magiskt vacker. Lyssna på den vetja!)

Fuck you

Hej på er!

Jag är sjukt duktig på att uppdatera, HAHA, nejmen, jag har inte orkat ): plus att jag inte kan uppdatera varje dag då jag inte har ett lika intressant liv som Kissie, ska man kanske ta och göra en bröstoperation och skriva 6 inlägg om dagen och klaga över hur ont jag har? Hm...

Idag har jag iaf vart i skolan, jag börjar äntligen förstå hur det här med korsningsscheman fungerar (Y) bra, va?
Nu sitter jag här, och ska förmodligen göra det i två timmar till innan jag sticker till Gävle, nu blir det Gävla Gospel hela helgen! : D ni som inte har varit med om det har missat något.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva.


Hare bra! :)



(Det här är verkligen världens bästa låt att lyssna på när man är arg på någon, texten är hemsk, men den beskriver så bra hur mycket man kan hata en annan människa ibland. <3)

RSS 2.0