Animal I have become

Hej på er!

Jag har inget vettigt att skriva, men det var dags för uppdatering ^^,

Idag har jag varit i skolan, sen har jag varit på stan med Ellis och Marrie, dock satt vi på ett café största delen av tiden, fika är ju soo Motostyle!
(Ja, jag är uttråkad)
Vi geggade iaf ner oss med "godisspray", kaffe och glass, nästan inget med flit dock :) och enligt Marrie fick jag kärleksfulla blickar från en kille som jobbade där, HAHAHAHA

Aja, nu sitter jag här, har inget att göra. Funderar på att skriva en fanfic, förslag på vad/vem/vilka man kan skriva om? :)


Aja, hare bra! :)


Dagens låt:


Har blivit helt beroende av den här låten under senaste dagarna, hur bra som helst! *-*

Song to say goodbye

Hej på er!

Dagen har varit... obeskrivlig. Vi har inte haft några lektioner, vi har mest bara suttit och sörjt Olivia, sen var vi ett par stycken som pratade om livet och att vi måste ta vara på det och alla som betyder något för oss. Man vet aldrig när de inte finns längre.

Jag har fortfarande inte fattat att hon inte finns längre. Hon var så ung, hon hade så mycket att se fram emot, och hon var en sådan fin person på alla sätt. Alla som kände henne vet vilken fantastisk person hon var. Du ska veta att du är saknad av många. <3

Det här har fått mig att, på nytt, förstå hur mycket min familj, alla mina kompisar, och mina förebilder betyder för mig. Jag vill bara säga att jag älskar er, jag är ingenting utan er, ni har gjort mig till den jag är idag. <3


Aja, hare bra allihopa, ta hand om er själva och alla era nära och kära! <3



(Så här fint var det i 8:ans grupprum. <3)


(Vissa (många) av hälsningarna fick mig att börja gråta. <3)


(Jag kommer aldrig att glömma när ni sjöng den här på skolavslutningen. Jag var nära gråten för att det var så vackert.)

We are the world

Jag kan fortfarande inte förstå det. Det är bara helt... sjukt.
För er som inte vet vad jag talar om: Olivia (en vän, för er som inte vet) lämnade oss imorse, i leukemi.
Det är helt sjukt, hon blev bara 15 år... Hon hade så mycket att se fram emot, och hon får aldrig uppleva det... Det är bara så hemskt.
Hon var så stark, jag tror inte att någon av oss hade väntat sig att detta skulle hända. Hon var så stark, modig och positiv. Hon slutade aldrig att kämpa, och hon var den som allra minst förtjänade det här.

Allt jag kan göra nu är att hoppas att hon har det bra nu, och mina tankar går till hennes familj och alla som stod henne nära.

Vila i frid, min vän. <3


Plötsligt betyder ens egna problem ingenting...



Nu får ni ses i alla fall.

Speechless

Att allting kan förändras på bara några sekunder.
Jag är ordlös.


<3

Human frontier

Hej på er!

Tyckte att det var dags för en uppdatering c:

Idag har varit en helt vanlig dag, har vart i skolan och så. På lunchrasten gick vi och hämtade ut våra klasströjor, väldigt fina blev de, haha! :) BRA MAX!
På eftermiddagen har vi dansat, vi högstadiebarn som har betyg. Det gick faktiskt väldigt bra, till skillnad från förut var folk inte rädda för att ta i varandra idag :)

Nu sitter jag här, har skrivit lite (med lite menar jag lite) på min uppsats om hinduism och buddhism som ska vara inlämnad på fredag, det bara känns som att jag kommer få sitta uppe hela natten imorgon (y)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, kan knappt hålla ögonen öppna!


Hare bra! :)


Dagens låt:


(Älska, HAHAHA)

This is halloween

Hej på er!

Jag har egentligen inget vettigt att skriva, tyckte bara att det var dags för en uppdatering :c

Idag har jag varit i skolan, sen har jag fikat med Elin och Emelie. Nu sitter jag här, borde plugga, men jag sitter och bloggar istället. Älska mig.
Nu ska jag plugga resten av eftermiddagen och kvällen, och eventuellt inpå natten. Har ett musikarbete som ska redovisas imorgon, och jag har inte ens gjort klart strukturlyssningen (y) Gillar att jobba med musik dock, och jag ska skriva om en låt med Placebo, så det är bara skoj ^-^

Nu ska jag fortsätta plugga (försöka i alla fall).

Hare bra! :)


Dagens låt(ar):


(Ignorera det jobbiga introt :))

I know you want me

Hej på er!

Nu bloggar jag utan att ha något att skriva om, yay me helt enkelt :)

Idag har jag varit i skolan, jag har skrattat jävligt mycket åt saker som jag inte minns :)

Nu sitter jag här, och liek, sitter. Jag har precis tvättat bort sminket efter en liten "plåtning" jag hade, förhoppningsvis kommer bilderna till användning, hähä. Bloggen ska nämligen få en ny design! Jag har absolut ingen aning om hur designen kommer se ut, jag vet inte ens hur headern kommer se ut, jag har överlåtit allt till Ellis (y)

Btw, är det någon out there som inte har sett Alice i Underlandet, som gärna vill se den? Eller någon som har sett den och vill se den igen? Jag älskade filmen och vill hemskt gärna se den igen, plus att jag har bestämt att jag ska slå mitt gamla rekord och se den minst 6 gånger på bio :D
(Mitt rekord i att se samma film x antal gånger på bio. Mitt nuvarande rekord är 5 gånger, och då har jag sett Kalle & Chokladfabriken så många gånger, på bio alltså. Sammanlagt har jag sett den kanske 18 gånger,  YAY ME!)
Så... vem är frivillig? :D


Haha, aja, hare bra! :)



(Ja, så här sexig var jag för ett tag sen.)

Alice in Wonderland

Hej på er!

Okej, jag lyssnar egentligen på Y.M.C.A., men här ska vi berätta lite om filmen.

Efter nästan ett halvårs längtan har jag äntligen sett Alice i Underlandet, och min Skapare, det var något av det bästa jag har sett på länge, så otroligt fantastisk! Nog för att jag visste sedan länge att Tim Burton, Johnny Depp och Danny Elfman är den bästa av kombinationer, men detta var verkligen helt magiskt! 8D Screw Avatar, det här är något av det bästa!

Okej *andas in*, avreagera... Ni förstår inte hur mycket jag älskar både Tim Burton, Johnny Depp och Danny Elfman, jag har varit ett stort fan sedan snart 5 år tillbaka. Johnny Depp är en av de absolut bästa skådespelarna i världen, han lever sig in så bra i alla sina roller, man glömmer helt bort att det är just Johnny Depp. Sen att han är galet snygg är ju bara en bonus ^^,
Och Tim Burton är en helt fantastisk regissör, han gör så sjukt vackra filmer. Jag kan inte räkna alla gånger jag helt har förlorat greppet om verkligheten när jag har sett någon av hans filmer, han är helt enkelt bäst.
SEN MÅSTE JAG JU OCKSÅ SÄGA NÅGOT OM DANNY ELFMAN
Det finns inte så mycket mer att säga, än att hans musik är otroligt vacker. Hans filmmusik är jättevacker på ett speciellt sätt, och varje stycke passar så bra in i filmens situation, mannen vet vad han gör.
Jag <3 deras samarbete, helt enkelt.

Sedan är inte Johnny Depp den enda skådespelaren i Alice i Underlandet som jag gillade. Alla skådespelare var fantastiska (ja, 'fantastiskt' är mitt favoritord, likaså 'underbart') och gjorde sina roller på ett jättebra sätt, men som om filmen inte redan kunde bli bättre så var två till av mina favoritskådespelare med, även mina favoritskådespelerskor: Helena Bonham Carter och Anne Hathaway :)

Okej, detta blev ett inlägg fullt av skit, men, hähä, avreagera liksom.


Aja, hare bra! :)



(Ni har lyckats igen. <3)

Nirvana

Bara för att jag är random så tänker jag lägga in en fantastisk dikt som jag hittade igår. Jag vet inte vem som har skrivit den, jag hittade på någon random sida.
(Ja, den handlar om Jokern, men det är inte därför jag lägger upp den, jag tycker bara att den är helt fantastisk.)


A life without meaning,
A life in decay,
Destruction my purpose,
Chaos my way.

My mask is my face,
My face makes my name,
I am the Joker,
I deserve all my fame.

The people are stupid,
The children untamed,
A cesspit full of filth,
The stage for my game.

I mock their stupidity,
I mock all their rules,
Their morality, their justice,
Their friendship - such fools.

Only I rise above them,
Only I stay strong,
I do what I feel like,
I don't need right nor wrong.

I don't need their money,
I don't need their false power,
Death tastes sweeter than honey,
Blood makes the best shower.

Randomness is order,
Structure is delusion,

I rest on the border,
Between clarity and confusion,

Nirvana is chaos,

And chaos is my name,
I am The Joker,
Life is my game.


Livin' in the sunlight, lovin' in the moonlight

Hej på er!

Jag tänkte skriva en historia om Moskva, men det är nästan ingen idé då alla dagar var pretty much the same. Vi gick runt på en marknad i närheten av mormors lägenhet, sen åkte vi runt på stan mitt i natten två gånger, Moskva är så sjukt vackert på natten. Sen har vi träffat lite folk och shoppat, inte så mycket mer, men det var väldigt trevligt :)

Aja, jag har varit uppe sedan kvart i nio, har träffat Joel, ska iväg och träffa Elin m.fl. om ett tag, vi ska på bio och se Alice i Underlandet! Jag är jättetaggad, har längtat efter den i flera månader nu. Jag menar, Tim Burton som regissör, Johnny Depp som Hattmakaren, och Danny Elfman som har gjort filmmusiken, kan det bli bättre? Jag tvivlar på det.

Aja, hare bra! :)


Fokis små rosa och blå uggs kan slänga sig i väggen, så här ska det se ut!







Söta, va? :)

Rip out the wings of a butterfly

Hej på er!

Kom hem till Sandviken för ungefär en timme sen, nu är jag alldeles för korvig för att skriva om hur det var, längre inlägg blir det väl imon lr nåt :)


Men kan iaf bjuda på dagens låt:




Aja, hare bra! :)

RSS 2.0