We no speak americano

Hej på er!

Nu uppdaterar jag bara för att Madde tycker att det var på tiden.

Idag började vi inte förrän 12.30, grymt skönt! Fick sova ut lite, vilket behövdes C: Efter skolan gick jag en stund med Pontus innan våra vägar skildes åt. Vi pratade om superkrafter och hur grymt det vore att kunna spränga saker genom att rikta händerna mot dem. Liksom, fatta att kunna spränga saker i takt till klassisk musik, HUR GRYMT?

Justja, i tisdags var jag, Ellis och Martina på Annexet i Stockholm och såg Bullet For My Valentine! Sjukt underbart var det, förutom det faktum att det inte fanns någon luft där överhuvudtaget, blev lite hett där inne ;) HAHAHAHA.

... Är det bara jag som brukar bli förvirrad över vem jag är ibland? Och då menar jag inte skit som "Vem är jag? Varför föddes jag? Vad är meningen med min existens?", utan jag menar att jag brukar kunna läsa mitt namn och bli sjukt förvirrad, så att jag måste fråga folk: "Anna Byman... Det är jag, va?" Då får man konstiga blickar av dem :] HAHA, älskar att vara jag ibland, jag blir så sjukt förvirrad över allt.

Ska snart åka in till Gävle med några kompisar och gå på bio, blir ju såklart Harry Potter! Det är ju ett måste att se de filmerna.


Aja, hare bra! :)

Streets of fire

Hej på er!

Måste bara börja med att säga att vi har snö! :D Snö gör mig lycklig, jag älskar snö.

Idag har jag varit i skolan (höhö, oväntat), på engelskan har vi fått en uppgift att någon gång (datum är inte bestämt) komma till lektionen som en musiker. Vi får välja själva hur långt vi vill gå (klä ut sig osv.), och så ska vi berätta om "oss själva", vem vi är, var vi kommer ifrån, musik, skivor osv. Fett kul.
Jag lyckades minsann med något efter skolan. Jag halkade och slog i armbågen, och jag svimmade. Två gånger. TVÅ. Inte nog med att jag svimmade av smärtan/"chocken", jag svimmade två gånger. Jag är nog den enda som skrattar åt detta.
Nu ska vi sluta prata om dagens händelse, jag blir svimfärdig när jag tänker på det, HAHA.

Nu ska jag kila iväg och plugga. Pianoläxa, Gehörs- och musiklära, svenska, datakunskap, matte ska vara klart ganska snart. Fast ikväll orkar jag bara med piano och matte.


Aja, hare bra! :)



Snö är fucking lycka ♥

Whispers in the dark

Hej på er!

Jag har inget att skriva, HEHEHE.

Jag har varit i Stockholm! Med familjen visserligen, men det var kul ändå. Har mest shoppat och nypt min lillkusin i fötterna (han har så nypvänliga fötter! 8D), mysmys.

... Jag borde börja fundera över hur min nya bloggdesign ska se ut, jag har en aning om hur jag vill att den ska se ut. Men ARGH, jag har ingen bild som skulle passa.

Jag skriver skit, nu är det dags att sluta skriva, och lägga upp bilder på vad jag har köpt istället.


Aja, hare bra! :)



Jeanstights och top - Cubus


Tröja - JC
(Snyggare på, HAHA)


Armband - Rockzone


Jacka - Stadium


RSS 2.0